شیرینی مغزدار داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت ۱۴ روز قابل نگهداری است.
- مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی مغزدار
آرد (الک شده): ۱۵۰گرم
کره (نرم شده): ۱۰۰گرم
گردو (پودر شده): ۵۰ گرم
پودر قند: ۲ قاشق سوپخوری + ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
سفیده تخم مرغ: به میزان لازم
زعفران (دم کرده): یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک دو قاشق چایخوری
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
- روش پخت شیرینی مغزدار
پودر گردو را درون ظرفی ریخته و با استفاده از قاشق ۲ قاشق سوپخوری پودر قند را به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس مقداری سفیده تخم مرغ (تا حدی که مواد خمیر شود) اضافه کرده و هم بزنید.
کره و ۵۰ گرم پودر قند را داخل کاسهای ریخته و با دور کند همزن برقی زده تا سفید و سبک شود.
۱ عدد زرده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره افزوده و با دور کند همزن برقی مخلوط کنید. بعد آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.
خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار دهید و حدود ۱ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
با استفاده از وردنهای خمیر را روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت ۳ میلی متر باز کرده و با کاتر به شکل دلخواه برش بزنید.
مقداری از مخلوط گردو را در مرکز یکی از برشهای خمیر قرار داده و لبههای آن را به سفیده تخم مرغ آغشته کنید. سپس یک برش دیگر از خمیر را روی آن قرار داده و کنارههایش را به هم بچسبانید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
خمیر پرشده را درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید.
زعفران را با ۱ عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید و با استفاده از قلم مویی روی خمیر شیرینی مغزدار بمالید.
سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
شیرینی مغزدار را پس از سرد شدن در ظرف بچینید.
نوش جان
منبع: ماهنامه سرآشپز
نظر شما